Transportbedrijf

Hertgers transport en expeditie is het transport en expeditie bedrijf dat vertrouwd in de oren klinkt. Gevestigd in de Achterhoek, dicht bij de Duitse grens. Wij zijn de juiste logistieke partner voor al uw internationale wegtransporten binnen en buiten Europa. Naast internationaal transport zijn wij uiteraard gespecialiseerd in wegtransporten binnen Nederland. Voor elke logistieke vraag bieden wij 24/7 een passende oplossing, wij zijn altijd bereikbaar, beschikbaar, flexibel en snel.

Wij werken met eenvoudige systemen, zijn 7 dagen per week en 24 uur per dag telefonisch bereikbaar en kunnen daarom snel en passend inspelen op de vraag van de klant.

Met ons uitgebreide transport en expeditie netwerk kunnen wij ook flexibel inspelen op spoed, dedicated, groupage, gevaarlijke stoffen (ADR inclusief klasse 1), exceptioneel, temperatuur gecontroleerd en volume transport.

Onze opslag ruimte biedt tijdelijk of permanent opslagruimte voor uw bedrijf. Tevens vervoeren wij al uw lading wereldwijd per zeevracht en/of luchtvracht.
Deskundig verzorgen wij, indien nodig, de daarbij behorende export documenten.

 

hertgers-transport-012

hertgers-transport-018

hertgers-transport-021